Over Eva

Moeder, creatief ondernemer, avonturier, optimist, leergierig en nieuwsgierig. Ik geloof dat je de roadtrip van je leven grotendeels zelf kunt bepalen en daarmee inspireer ik je graag. Omstandigheden heb je niet onder controle, wel hoe je daarmee omgaat.

Je kunt op elk moment kiezen voor je eigen weg, als dat beter voelt. En zelfs als de omstandigheden veranderen, heb je nog steeds keuze. Ookal voelt dat niet altijd zo. Dat klinkt wellicht makkelijk maar de praktijk is niet eenvoudig.

Ik help je graag op weg én er onderweg van te genieten. Enjoy the roadtrip of life!

Groet,

Volg mij op Instagram

Weetjes over mij..

  • Mensen in mijn omgeving omschrijven mij vaak als een goede luisteraar, creatief, snel en handig.
  • Vergroot bewust mijn comfortzone door nieuwe uitdagingen aan te gaan.
  • Ontdek graag een tip, trick, tool of software die het leven een stukje makkelijker kan maken.
  • Maak regelmatig een roadtrip met de auto of motor.
  • Drink ’s ochtends het liefst kop koffie van vers gemalen espressobonen.
  • Rijd al meer dan 10 jaar motor.
  • Loop regelmatig een rondje hard.
  • Altijd in voor een creatieve brainstormsessie, denk graag met je mee.
  • Sinds 2011 de trotse moeder van een lieve, gezellige en eigenwijze zangeres in de dop.

Mijn verhaal

Zelf had ik geen voorbeeld, hierdoor ben ik jong opzoek gegaan naar mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen. Dit leerde me al snel dat je situaties niet kunt veranderen, wel hoe je daarmee omgaat. Daar begon mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling en het avontuur naar mijn doel.

De lessen op jonge leeftijd leerde me om negatieve energie om te zetten in een positieve drive. Dit motiveerde me om de kansen en mogelijkheden die ik zag, aan te gaan. Ook al voelde ik me in het begin soms onzeker of vond ik het moeilijk om hulp te vragen. Door mezelf de tijd en rust te gunnen om hierin te groeien en bewust te blijven kiezen voor de weg, leerde ik mezelf én het proces goed kennen. Ik leerde mijn angsten opzij leerde zetten, bewust vaker uit mijn comfortzone ging stappen en zo telkens mijn obstakels overwon. Het werd leuk!

Met mijn drive en een positieve mindset lukte het me om door te groeien in functies en vaardigheden. Door mezelf continu uit te dagen, stappen te blijven zetten en reflecteren, werd ik bedreven in het ‘onderweg’ zijn. Ik kon bewust kiezen, mezelf ontwikkelen, uitdagen, vallen en altijd weer stralend opstaan!

Op deze manier heb ik veel ervaring opgedaan en inzichten verkregen. Mooie mensen leren kennen en bijzondere verhalen mogen beluisteren. Letterlijk en figuurlijk ben ik het allerliefst onderweg.

Ik ontdekte onderweg dat mijn werkwijze een frisse kijk op zaken geeft, tot waardevolle inzichten leidt en zowel de mensen als een onderneming kan helpen groeien. Daarnaast hoe ik ideeën en verbeterwensen in praktische tools kan omzetten en hoe ik anderen hierin kan motiveren. Maar ook hoe sterk de waan van de dag voor een ondernemer of in een onderneming kan zijn.
Mijn belangrijkste les; groei en ontwikkeling vraagt om tijd, aandacht en ruimte. En dit is een bewuste keuze.

“Verandering is de enige constante”

Elke ervaring of elk moment dat ik anderen iets leer of kan laten inzien, leer ik zelf ook. Geen mens, systeem, werkwijze of proces is hetzelfde. Zo bouw ik mijn kennis op. Voor mij is verandering een constante en leren een continu proces.

In zowel de tools als de professionele begeleiding richt ik me op het stapsgewijs verbeteren van persoonlijke werkwijzen en processen. Ik ontwikkelde een methode om grip op je tijd en energie te krijgen én behouden, waardoor ik succesvol van het leven kan genieten. De weg erheen kan makkelijker en leuker. Dat gun ik jou ook!

Neem vrijblijvend contact op