1 op 1 aan de slag

Wil jij starten met het zetten van die verbeterstap of een project nieuw leven in blazen en onderweg kunnen sparren? Dan gaat dit je helpen.
We gaan samen aan de slag, onderweg ben ik er voor je.

Werkwijze

Het programma start met een telefonische intake. Dit eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. De nadruk van het gesprek ligt op wat je wil bereiken. Je verteld me waar je tegenaan loopt en wat je zoekt. Voor jezelf of je onderneming.

Om scherp te krijgen wat jouw doel is, is een analyse nodig. Ik help je om je mogelijkheden in beeld te brengen. Dat doe ik door je het hemd van het lijf te vragen over je werkwijze, processen, systemen, doelen, visie, wat veel tijd kost of wat moeizaam verloopt. En ook wat voor jou goed en fijn werkt en wat je wil behouden. Ik vertel je mijn eerste gedachten en wat ik voor je kan betekenen. Op basis van de conclusies en mijn advies kan ik je een voorstel doen.

Om het projectplan op jouw praktijk af te stemmen, is een werksessie nodig. Op jouw werkplek op locatie of op afstand digitaal. Ik bekijk hoe (je in) de praktijk werkt en werk het plan uit met voorbereidende activiteiten, trainingen en werksessies. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag.

Werksessies of trainingen zijn indien mogelijk live op de werkplek of op afstand via video call. Tijdens een werksessie help ik je om aan de slag te gaan met het plan van aanpak en stappen te blijven zetten. Of ik begeleid jullie eventueel als team om het werken met elkaar slimmer te organiseren om meer uit de huidige werkprocessen te halen.

Kosten

De kosten voor een basis trajct bedragen €497,- excl. btw en eventuele reiskosten.

Dit bestaat uit een intake, projectplan, 3 werksessies, een evaluatie en tips en inspiratie per email. Eventuele tools die je onderweg kunnen helpen, die ik voor je kan ontwikkelen ontvang je van mij. Uitbreiding in overleg.

Aanvragen

Wil jij graag met een idee of verbetering aan de slag en eerst even sparren over wat ik voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met me op, ik help je graag verder.

Ja, ik wil een intake