Online Coaching

Wil jij onderweg naar jouw doelen kunnen sparren? Dan gaat dit je helpen.
Je gaat zelf op weg, onderweg ben ik er voor je.

Werkwijze

Het online programma start met een telefonische intake. Dit eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. De nadruk van dit gesprek ligt op wat jij wil bereiken.
Je verteld me wat je doelen zijn, welke keuzes en investering je daarvoor bewust bereid bent te maken. Voor jezelf of je onderneming.

Om scherp te krijgen hoe ik je het beste kan helpen ontvang je van mij een vragenlijst. Op basis van jouw antwoorden kan ik een actieplan voor je maken. Om het actieplan aan te scherpen gaan we tijdens een kick off sessie je doelen concreet maken.

Ons contact is op afstand en digitaal. Na de kick off sessie ga je zelf aan de slag met jouw actieplan. Geen zorgen, onderweg ben ik bereikbaar om je te helpen.  

Je ontvangt per email motivatie, tips en inspiratie op basis van jouw doelen. Elke maand bespreken we tijdens een call de voortgang, je vragen en vervolgacties. Ik begeleid je om je werk goed te organiseren, bewuste keuzes te maken en op tijd bij te sturen om daarmee meer uit je huidige werkwijzen en processen te halen.

Kosten

De kosten voor online coaching bedragen €97,- per maand excl. btw. 
Per 3 of 6 maanden. Uitbreiding in overleg.

Aanvragen

Wil jij graag met online coaching starten, sparren over wat ik voor jou kan betekenen of meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met me op, ik help je graag verder.

Ja, ik wil een intake