On the job coaching

Samen aan de slag met je doelen om meer uit jezelf en je business te halen.

Werkwijze

Als jij meer uit jezelf of je bedrijf wil halen, dan ga ik graag met jou in gesprek!

We plannen eerst een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek in. Hierin luister ik naar je vraagstuk en ontdek je op basis van een aantal vragen wat ik voor je kan betekenen en of het een match is.

Als dat zo is, kan ik op basis van een intake je situatie in beeld brengen en je een voorstel doen.

Dit voorstel wordt na je akkoord omgezet in een actieplan met planning. We stemmen het plan samen verder af op jouw situatie. Dit gebeurt in een werksessie op je werkplek of op afstand digitaal.

Vervolgens gaan we aan in de vorm van werksessies aan de slag met een (deel)project. Werksessies zijn indien mogelijk op je werkplek óf digitaal via video call. Eventueel geef ik je een training op maat of begeleid ik jullie als team om het werken met elkaar slimmer te organiseren om meer uit de huidige werkprocessen te halen.

On the job coaching geeft je inzicht in je huidige situatie, de concrete mogelijkheden en kansen. Door dit om te zetten in een actieplan met planning biedt het je zowel persoonlijke als praktische begeleiding om aan je doelen te werken en deze ook succesvol af te ronden.

Kosten

€497,- excl. btw en reiskosten.

Dit pakket bestaat uit een intake, projectplan, 3 werksessies, een evaluatie en persoonlijke begeleiding. Excl. training op maat. Uitbreiding van werksessies mogelijk en altijd in overleg.

Duur

Kennismakingsgesprek –  30 minuten
Intake – 1 uur
Projectplan afstemmen –  30 minuten
Werksessie – 1 uur
Evaluatie & reflectie – 30 minuten
Afsluiting

Ja, ik wil een project starten!